Arriba la Festa Petita de Sant Mateu

El pròxim diumenge 17 de setembre tindrà lloc la Festa Petita de Sant Mateu a Sant Jordi Desvalls

La festa començarà amb la caminada des de la plaça Major fins a l’Ermita de Sant Mateu a les 9h. Continurà amb una missa dins l’Ermita romànica de Sant Mateu i continuarem amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla de l’Escola Santa Maria de Blanes. 

Abans de dinar, a les 12.45h, es faran les Olimpíades Rurals que consistiran en diferents proves com tir de pinyol d’oliva, pujada de pantalons sense mans, recollida de cigrons amb els peus, estirada a la corda, entre altres jocs rurals. A les 14h, dinar popular amb inscripció prèvia a l’ajuntament fins al 12 de setembre. Cal que tothom es porti de casa els plats, gots i coberts. El menú per adults tindrà un cost de 18h amb amanida verda, arròs mar i muntanya, postres, pa, vi i aigua. I el menú infantil serà de patates i olives, arròs mar i muntanya, postres, pa i aigua. 

I a la tarda, a les 16.30h, música en viu a càrrec de la cantautora Madamme Mustash. 

L’entitat “Els 4 Gats” sortejarà productes dels nostres col·laboradors durant tota la jornada. A més, tothom qui participi al dinar o a algun dels campionats, rebrà una entrada gratuïta per la Fira Pluja d’Art del dia 23 de setembre. 

Us animem a participar.