En marxa el nou cartipàs de l’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls

L’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls ha celebrat aquest dimecres al vespre el Ple per establir l’organització́ i el funcionament dels òrgans de govern i administració́ municipal.

El nou cartipàs municipal de l’Ajuntament de Sant Jordi Desvalls preveu dues tinences d’alcaldia. La primera a càrrec d’Oriol Serra Pagès i al segona de Martí Sais Bagué de Som Poble – Alternativa Municipalista, partit guanyador de les eleccions municipals del passat 28 de maig.  A ells, per aquest ordre de nomenament, els correspondrà substituir a l’alcaldessa, Marina Brusi, en cas d’absència, malaltia o impediment que la impossibiliti per a l’exercici les seves funcions.

L’alcaldessa, Marina Brusi, mantindrà sota la seva directa responsabilitat les àrees i regidories d’Hisenda i Promoció Econòmica (Comerç, Turisme, Fires, Mercats); Urbanisme, Habitatge, Mobilitat, Patrimoni Municipal i Obra Pública; Veïnats; Seguretat Ciutadana i Protecció Civil; Comunicació i Noves Tecnologies així com Transparència i Bon Govern.

El Primer Tinent d’Alcaldia, Oriol Serra Pagès s’ocuparà de les regidories de Via Pública, Serveis Públics i Gestió de la Brigada Municipal; Cultura; Oci i Festes; Joventut i Gent Gran.

El Segon Tinent d’Alcalde, Martí Sais Bagué estarà al càrrec de les regidories de Medi Ambient i Sostenibilitat (Comunitats Energètiques, Gestió de Residus, Accions Locals per a la mitigació del Canvi Climàtic); Esports; Agricultura i Medi Rural.

La regidora Irina Grosu s’ocuparà de les àrees d’Educació (Escola, Llar d’Infants, Socioteca); Foment de la Salut; Benestar Social i Emocional i Igualtat.

A l’oposició, sense cap delegació de govern hi ha les regidores Núria Martínez i Sònia Ruiz d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal i Josep Aulet de Seny i Coherència – Candidatura de Progrés.

Podeu recuperar la sessió extraordinària del Ple, on també s’ha fet el sorteig dels membres de la mesa electoral per a les Eleccions Generals del 23 de juliol des del Canal Youtube de l’Ajuntament.

cartipàs sant jordi desvalls