Com obtenir el nou kit del Porta a Porta?

Aquests dies s’està portant a terme el desplegament del nou sistema de recollida d’escombraries Porta a Porta

La setmana passada s’informava de l’arribada del Porta a Porta al municipi, anunciant les properes reunions informatives d’aquest proper divendres 24 i dissabte 25 de novembre; així com també de les dates de recollida del material necessari (kit de cubells i bosses) que pels domicilis serà el dijous 30 de novembre i divendres 1 de desembre a la Sala Nova, d’11:00h a 14:00h i de 16:00 a 20h. 

 

Reunions informatives:

Amb el repartiment de les cartes informatives i comunicats per xarxes socials, han sorgit alguns dubtes, que s’intentaran resoldre i parlar en les pròximes reunions informatives d’aquesta setmana a la Sala Nova, i per això des de l’Ajuntament s’anima a tots els veïns/es a participar-hi: 

 

En aquestes reunions s’explicarà el funcionament general del sistema de recollida (calendari, horaris, incidències amb el material…) així com casos més puntuals, com és el funcionament de les àrees tancades (a qui l’hi pertocarà redirigir-s’hi, a on, com funcionen les claus, com sol·licitar-ne…). 

 

Recollida de material:

D’altra banda, hi ha la recollida de material, que tot i que pels comercials/activitats es repartiran individualment, tal i com s’avançava aquí; pels habitatges l’entrega serà a la Sala Nova els dies:

  • dijous 30 de novembre d’11:00h a 14:00h i de 16:00 a 20:00h
  • divendres 1 de desembre d’11:00h a 14:00h i de 16:00 a 20:00h

Per a la recollida del material caldrà portar la butlleta omplerta, de manera que els tècnics podran relacionar el contribuent amb un kit, i així es podrà prosseguir al lliurement dels cubells. En cas de no disposar de la butlleta – que s’hauria d’haver rebut al domicili tributari del contribuent de la taxa d’escombraries -, es comptarà de fotocòpies de les mateixes al propi punt de recollida. 

No obstant això anterior, cal tenir en compte que el nombre de kits de material previstos es basen amb el nombre de contribuents estipulats en el padró de la taxa d’escombraries actual (és a dir, una taxa = un kit). És per això que davant la possible desactualització del mateix padró, es deixarà a disposició d’un nou formulari d’alta a nous usuaris a efectes d’aplicació de la taxa d’escombraries.